Welkom bij Anja's Kapsalon en Schoonheidssalon. Hier vindt u informatie over onze manier van werken, de producten die we gebruiken in de salon en ook verkopen. De kapsalon en de schoonheidssalon zijn rolstoel-toegankelijk en wij zijn erop ingericht om personen in een rolstoel te kunnen behandelen.

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het is één van de belangrijkste organen van ons lichaam, omdat het ons beschermt voor invloeden buitenaf en de temperatuur van ons lichaam regelt. Kortom: iets om te koesteren en zuinig op te zijn!De Alcina huidverzorgingsproducten worden met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld in onze laboratoria. Samenwerking met vooraanstaande dermatologen en wetenschappers levert ons producten die staan voor kwaliteit en effectiviteit.Centraal staat het thema: u en uw huid. Elke behoefte wordt ingevuld en opgelost, of u een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. Huidverzorging van Alcina maakt haar belofte waar: wij doen wat wij beloven. Het resultaat is een mooie, stralende en bovenal gezonde huid.
  
Het merk Alcina® biedt een compleet assortiment van verzorgingsproducten voor de huid. De producten van Alcina zorgen voor een verzorgd uiterlijk, maar geven je persoonlijkheid ook de juiste, gezonde en kleurrijke accenten. Alcina kent haar oorsprong in Duitsland en staat voor kwaliteit. Binnen de Wolff Groep worden, naast cosmetica, ook farmaceutische producten ontwikkeld en geproduceerd. Onze kennis en kunde is met de laatste wetenschappelijke inzichten en onderzoek onderbouwd; een garantie voor werkzaamheid en veiligheid. 
 
Alcina Reinigen en Peeling
Om de beste werking van onze huidverzorgingsproducten te garanderen, is reiniging de eerste stap naar een stralende en gezonde huid. In de ochtend, maar zeker in de avond is reiniging essentieel. Gedurende de dag worden vuildeeltjes op de huid achtergelaten die in de nacht een negatief effect op de huid kunnen hebben. Water alleen volstaat niet, daarom hebben wij in verschillende vormen reinigingsproducten die een ideale start voor de huid zijn:

Alcina Basisverzorging
In de basisverzorging vindt u een complete serie van producten voor dagelijks gebruik:

Alcina Extra Effect en Verzorging
De serie Effect & Verzorging biedt huidproducten met buitengewoon werkzame ingrediënten en doeltreffende oplossingen voor bijzondere huideisen:

Alcina Verzorging Gemengde, Vette Huid
Met dit assortiment van producten kunt u onzuiverheden, een glimmende huid en overtollige talgproductie verminderen en in sommige gevallen zelfs voorkomen. De diverse producten zorgen voor een matte, egale teint en een stralend huidbeeld:

Alcina Verzorging Gevoelige Huid
Belangrijk bij een gevoelige huid is het gebruik van een natuurlijke en buitengewoon milde verzorging. De gevoelige huid heeft de neiging snel geïrriteerd te raken met alle gevolgen van dien. Ons assortiment bevat bijzonder kalmerende stoffen die het evenwicht in de huid weer herstellen:
 
Alcina Verzorging voor de Droge tot Zeer Droge Huid
Het euvel van een droge huid is het trekkende gevoel, de spanning en ruwheid van de huid. Onjuist behandelen kan leiden tot vervelende schade. Een zeer droge huid heeft allereerst behoefte aan olie/vet. Onze serie blinkt uit in het uitgekiende evenwicht van vet en vocht: het rijkheidscijfer. Hoe hoger de rijkheid hoe groter het aandeel olie/vet. Een productaanbod dat zijn gelijke niet kent.
 
Met vragen aangaande onze diensten en producten kunt u telefonisch bij ons terecht gedurende de openingstijden van de salon of via deze website. Wij staan te aller tijde voor u klaar.

 
 
 Vergeet u niet om op onze pagina "Acties" te kijken voor onze laatste aanbiedingen!

bekijk alcina producten       bekijk behandelingen & prijzen        bekijk beauty abonnement      
 
Klik hier voor de algemene voorwaarden van de webshop.
 
 home