Kapsalon Anja zet zich in voor Haarwensen. Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.  

De haarwerken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt gedoneerd door mensen uit heel Nederland. Ook jij kunt je haar doneren, bij Kapsalon Anja knippen wij je haar zelfs gratis als jij je haar doneert aan Haarwensen. 

Help jij ook mee? Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat er geen enkel kind meer kaal hoeft te zijn. Wil jij je haar doneren bel dan voor een afspraak:  0164-672303.
Kijk voor meer informatie opwww.haarwensen.nl

Gratis geknipt en gestyled! 
Wil jij je haar speciaal voor Haarwensen laten afknippen? Dat kan! Neem dan samen met ons de spelregels door. Zo weet je zeker dat jouw haar geschikt is om verwerkt te worden in een pruik. Voldoet je haar na beoordeling door ons aan de onderstaande spelregels, dan wordt je door ons gratis geknipt en gestyled.

DE SPELREGELS VOOR HET DONEREN VAN HAAR:
• De lengte van het haar dient los gemeten minimaal 30 cm te zijn.
• Alle natuurlijke haarkleuren, behalve grijs haar, zijn welkom.
• Het haar schoon, droog en in een vlecht toesturen.
• Het haar dient zacht en soepel aan te voelen.
• Geverfd, behandeld, geblondeerd haar of haar met high-lights kunnen wij niet gebruiken.Haar dat langer dan 10 jaar geleden is afgeknipt, zal altijd door Haarwensen worden beoordeeld alvorens het wordt verwerkt tot een pruik. Het kan zijn dat het haar dan wordt afgekeurd. Wanneer je de staa
rt retour wenst te ontvangen, horen wij het graag. Wij sturen deze dan uiteraard aan je terug.

 De brief bij haardonatie kun je hier downloaden.

terug