Welkom bij Anja's Kapsalon en Schoonheidssalon. Hier vindt u informatie over onze manier van werken, de producten die we gebruiken in de salon en ook verkopen. De kapsalon en de schoonheidssalon zijn rolstoel-toegankelijk en wij zijn erop ingericht om personen in een rolstoel te kunnen behandelen.
 
Specialiteit
Onze specialiteit is knippen, kleuren en modelleren. Wilt u eens een heel ander kapsel zonder dat het gelijk een stuk korter wordt en u er 's morgens al te veel tijd aan moet besteden maar wel multifunctioneel is? Een kapsel wat u wel heel anders kunt doen als u daar zin in heeft bijvoorbeeld voor een feestje, maar door de week ook goed zit en niet alleen als u bij ons de deur uit stapt? En als u zegt dat er een centimeter af mag dat er geen vijf centimeter afgaat (bij wijze van nog eerder een halve centimeter). Maak dan nu een afspraak. 
 
Professioneel en betrouwbaar
In onze salon werken wij met de professionele kappersproducten van Artègo en Newgen. Deze twee merken staan bekend om hun vernieuwende, continue ontwikkeling.  De producten zijn dierproefvrij en milieu- bewust geproduceerd. Dat vinden we belangrijk. Daarnaast zijn de Artego producten van hoogwaardige kwaliteit en toegankelijk voor iedereen. 
 
Hiermee hebben wij een compleet gamma van kleur, ontkleuring, omvorming, verzorging en styling in huis. Laat je adviseren over welke producten het beste zijn voor je haar, om je haar lang mooi en glanzend te houden, zodat je maximaal plezier hebt van je investering.  In onze salon en via onze webwinkel kun je deze producten ook kopen. Vergeet u niet om op onze pagina "acties" te kijken voor onze laatste aanbiedingen!

 
 
 
 

Anja's Kapsalon is aangesloten bij de kappersorganisatie ANKO. De ANKO is de branchevereniging van professionele kappers in Nederland. ANKO-leden werken volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging en zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Dit biedt u duidelijkheid en zekerheid. De ANKO staat voor professioneel ondernemerschap en uitstekend vakmanschap.

 
Webshop 
Onze webwinkel  wordt vernieuwd, haarverzorging- en stylingsproducten van het merk artègo en newgen en huidverzorging van Alcina, staks beter gepresenteerd en verbeterde informatie.
U kunt bestellen wanneer het u het beste uit komt. Anja's Kapsalon en Schoonheidssalon zijn aangesloten bij webwinkelkeur, dat is een veilig gevoel. Klik hier voor de algemene voorwaarden van de webshop.

 
 
Afbeelding invoegen  
Klantenpas
Met onze klantenpas spaart u voor contante korting! Het werkt héél eenvoudig; voor iedere bestede Euro voor een behandeling krijgt u 1 punt. Koopt u producten dan krijgt u maar liefst 10 punten voor iedere bestede Euro. 500 punten is € 5,00 korting op uw volgende aankoop of behandeling.

Afbeelding invoegen  
Metamorfose
Altijd leuk: make-overs! Je ziet ze regelmatig in de bladen en op tv, zoals bij het TV programma Life4You en verschillende week- en maandbladen. Natuurlijk kan zo'n metamorfose door ons team worden uitgevoerd. Natuurlijk altijd volgens de nieuwste (haar)trends.  

Afbeelding invoegen  
 
Stichting haarwensen 
Wij steunen de Stichting Haarwensen. Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Als tegenprestatie wordt je door ons gratis geknipt en gestyled. 

Afbeelding invoegen
 
 
Erkend leerbedrijf
Wij zijn er trots op dat wij SBB "Erkend Leerbedrijf” zijn. Veel bedrijven helpen als Erkend Leerbedrijf bij het opleiden van jonge vakmensen. Dit is zowel voor leerlingen, als voor leerbedrijven een waardevolle ervaring. Als erkend leerbedrijf blijven wij up-to-date, investeren wij in toekomstige medewerkers, hebben wij sneller rendement van ‘nieuwe’ medewerkers, helpen wij mee aan de professionalisering van de branche en krijgen wij ondersteuning en begeleiding van een opleidingsadviseur.

Afbeelding invoegen  
 Veilig betalen
In de webwinkel kunt u de door u geselecteerde artikelen betalen door overboeking via Ideal, het betalingssysteem van de Nederlandse banken. Vanuit België kunt u betalen via Bancontact, Belfius en KBC
 
Met vragen aangaande onze diensten en producten kunt u telefonisch bij ons terecht gedurende de openingstijden van de salon of via deze website. Wij staan te aller tijde voor u klaar.
 
 
Bekijk Producten Kapsalon                                                                         Bekijk Prijslijst Kapsalon 
 
home