ZELF GEBOEKT VIA INTERNET VOOR A.S. DINSDAG - 25% KORTING OP JE BEHANDELING Boek je zelf in het weekend online voor een behandeling door Ashley voor de aankomende dinsdag, dan krijg je 25% korting op je behandeling.
 
VROEG GEBOEKT MET KORTING Je maakt gelijk na je behandeling een nieuwe afspraak voor de volgende behandeling met 10% korting.
 
KLANTENPAS Met onze klantenpas spaar je voor contante korting. Ieder bestede Euro aan een behandeling is goed voor 1 punt. Voor iedere bestede Euro aan haarverzorgingsproducten spaar je zelfs 10 punten per bestede euro! 500 punten is € 5,00 contante korting op uw behandeling of producten.
 
ZONNEBANK Je krijgt 5 minuten gratis erbij als je een 10 behandelingenkaart (sessie van minimaal 15 minuten) koopt.
  
NIEUWE KLANT Als je je als nieuwe klant bij ons laat knippen krijgt u een professionele haarkleuring met lange houdbaarheid en veel glans voor slechts € 15,00  
 
VERWEN JE ZELF en een vriend/vriendin! Je bent al vaker bij ons geweest en je stuurt een vriend of vriendin naar ons toe, dan ontvangt jij van ons voor de moeite een cadeaubon t.w.v. € 7,50. 
 
Hoe gaat dat in z'n werk? Klik op de knop "Downloads" en download de cadeaubon en print deze uit. Jij, als klant van Kapsalon Anja, geeft deze cadeaubon aan een vriend of vriendin en hij of zij geeft de ingevulde cadeaubon bij binnenkomst aan ons af. Hij of zij ontvangt dan als nieuwe klant € 7,50 euro** korting op de eerste behandeling of kan kiezen voor een kleuring inclusief knippen. Wij sturen jou voor de moeite een cadeaubon t.w.v.7,50 euro toe.
 
JONGEREN T/M 23 JAAR EN STUDENTEN 25 % KORTING OP JE BEHANDELING OP DINSDAG EN WOENSDAG 
(Op alle haarbehandeling uitgezonderd Extensions, op vertoon van een geldige legitimatie of studentenpas).

NB Alle hierboven vermelde acties kunnen niet met elkaar of met andere aanbiedingen gecombineerd worden! Vraag naar de actievoorwaarden in de salon.